Termeni și condiții de utilizare

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii " din subsolul paginilor site-ului.
Compania care administreaza site-ul https://www.accesoriitopone.ro, denumit in continuare AccesoriiTopOne, este societatea comerciala S.C. Mondana Alliance S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/165614/2017 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO38281299.
 
1. Dreptul de autor
 
Intregul continut al site-ului https://www.accesoriitopone.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
 
2. Accesul la informatiile de pe site
 
Compania garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul https://www.accesoriitopone.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
 
3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
 
Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu putem oferi nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc, in ce priveste faptul ca nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
 
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Societatea si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul https://www.accesoriitopone.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marcii importate.
 
Societatea este direct raspunzatoare pentru eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina service-ului nostru autorizat atata timp cat sunt in perioada de garantie. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de firma oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AccesoriiTopOne de la acest client.
 
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
 
4. Limitarea raspunderii pentru preturi
 
Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Pretul transportului nu este inclus in factura, acest serviciu fiind oferit de societatea de curierat si facturarea trasnportului cat si eliberarea chitantei aferente costului transportului, sunt oferite de firma de curierat.
5. Limitarea raspunderii pentru livrare
 
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. AccesoriiTopOne isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Costurile de transport incep de la valoarea de 14 lei, in functie de zona de livrare in care se afla clientul si serviciile selectate de acesta. 
 
AccesoriiTopOne isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Revenirea la adresa clientului pentru a doua oara consecutiv nu percepe costuri suplimentare din partea clientului, insa, daca comanda a fost anulata din motivul neprezentarii la ridicare, iar clientul doreste retrimiterea comenzii, atunci costurile suplimentare de livrare, vor fi suportate de clientul in cauza.
 
6. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
 
Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. AccesoriiTopOne nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. AccesoriiTopOne nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.accesoriitopone.ro
 
Magazinul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul https://www.accesoriitopone.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
 
7. Dreptul de returnare a produselor
 
Clientul are dreptul de a notifica in scris AccesoriiiTopOne.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
 
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@accesoriitopone.ro .  
 
8. Litigii si dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe https://www.accesoriitopone.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
 
 
9. Pozele si imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare, produsele pot sa difere in functie de lotul comandat. 
 
11. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
 
Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Mondana Alliance SRL, este obligata sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de tine pe site-ul www.accesoriitopone.ro, numai cu respectarea masurilor de securitate si in scopul comunicat.
 
Datele cu caracter personal pe care ni le transmiti la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu stricta confidentialitate. Nu esti obligat sa ne transmiti date cu caracter personal, insa datele transmise voluntar de catre tine vor fi utilizate exclusiv in scopul prelucrarii solicitarii tale, exclusiv pentru scopuri interne. In cazuri exceptionale, datele sunt prelucrate cu acordul nostru de catre parteneri colaboratori (persoane imputernicite). Intr-un astfel de caz avem grija ca si partenerul nostru, ales cu atentie, sa indeplineasca cerintele legale cu privire la protectia datelor.
 
Conform Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus(a) unei decizii individuale. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.
 
Conform Regulament European 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, ca persoana fizica beneficiezi de urmatoarele drepturi:
 
- informare si acces la datele cu caracter personal
Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
 
- restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal
Pot exista situatii in care vrei sa restrictionezi prelucrarea anumitor date doar pentru o anumita perioada de timp. Spre exemplu nu vrei sa mai primesti mesaje comerciale din anumite categorii de interes din partea noastra timp de o luna. Poti, in orice moment, sa trimiti o cerere prin e-mail in acest sens sau sa faci modificarile in contul de utilizator. In momentul in care vrei sa anulezi restrictionarea prelucrarii o poti face prin una din metodele utilizate la restrictionare.
 
- opozitia prelucrarii datelor cu caracter personal
Este posibil ca la un moment dat sa iti doresti sa nu iti mai prelucram anumite date cu caracter personal fara insa a le sterge din baza noastra de date. Iti poti exercita in orice moment acest drept.
 
- descarcarea intr-un format accesibil ale datelor cu caracter personal
Ai posibilitatea de a cere datele cu caracter personal in format structurat , utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Poti face aceasta cerere prin e-mail sau din contul tau.
 
- rectificarea datelor cu caracter personal
Oricand iti modifici datele cu caracter personal (spre exemplu iti schimbi adresa de e-mail) iti poti actualiza informatiile in baza noastra de date accesand contul tau online sau printr-o cerere trimisa prin e-mail.
 
- procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri
Pagina noastra de internet foloseste cookie-urile pentru urmatoarele scopuri: realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor, recunoasterea programului de navigare pe internet, pentru a sti din ce loc ai ajuns pe pagina noastra de internet, etc. Mai multe informatti despre acest subiect poti regasi in sectiuniea Politica de Utilizare cookie-uri.
In cazul in care nu esti de acord cu modulele cookie le poti dezactiva din setarile programului de navigare pe internet sau poti parasi pagina noastra. Atentie, este posibil ca unele pagini, cum ar fi pagina de comanda sa nu functioneze corect datorita dezactivarii modulelor cookie.
 
- stergerea datelor cu caracter personal
Daca, din diferite motive, vrei sa iti stergi datele cu caracter personal din baza noastra de date, poti face o solicitare in acest sens prin e-mail sau din contul de utilizator.
Atentie, in cazul in care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligatii legale, cererea de stergere a acestor date poate fi refuzata, caz in care se vor sterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fara acordul tau.
 
Pentru a-ti exercita oricare din drepturile de mai sus poti trimite o cerere prin e-mail la adresa office@accesoriitopone.ro sau le poti aplica din contul tau de utilizator.
Pentru a fi siguri ca esti proprietarul datelor te rugam ca solicitarile sa le trimiti folosind e-mailul pentru care faci solicitarea.
De asemenea se poate accesa Platforma de solutionare litigii on-line.

12. Ce date prelucram atunci cand inregistrezi o comanda?

In  momentul in care faci o comanda pe site-ul nostru datele de care avem nevoie pentru a procesa comanda sunt nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon si adresa, in cazul in care produsul cumparat necesita livrare.

Dupa inregistrarea comenzii colegii nostri din departamentul Confirmari comenzi online te vor apela pentru a confirma comanda apoi se elibereaza factura proforma sau fiscala. In cazul in care se elibereaza o factura, datele tele cu caracter personal vor fi arhivate si pastrate conform legilor contabile aplicate pe teritoriul Romaniei, timp de 10 ani.
In final pentru a expedia comanda, datele tale cu caracter personal vor fi  transmise catre una din companiile de curierat cu care avem incheiate contracte ce respecta termenii Regulamentului 679/2016.
Aceste companii pot fi: Cargus, GLS, Posta Romana, Fan Courier sau, daca se impune, alta companie.
In functie de produsul pe care il cumperi din magazinul nostru online este posibil sa fii contactat de unul din colegii de la departamentul Calitate in vederea imbunatatirii serviciilor.
13. Cont de utilizator pe site-ul www.accesoriitopone.ro
Pentru a utiliza functionalitatea Cosul de cumpararturi adica pentru a putea plasa produse in cosul de cumparaturi virtual este necesara mai intai crearea unui cont de utilizator. Pentru aceasta se colecteaza si se utilizeaza ca date obligatorii urmatoarele date: numele si prenumele, adresa de e-mail si o parola aleasa de tine. Adresa de e-mail serveste exclusiv ca nume utilizator pentru utilizarea si logarea pe site-ul www.accesoriitopone.ro. Numele tau este folosit doar pentru a te putea aborda pe nume. Alternativ, iti poti face cont utilizand si asa-numitele logari prin retelele sociale (social logins) (de ex. prin Facebook, Twitter sau Google+). In prezentele principii ale protectiei datelor gasesti informatii suplimentare privind datele astfel transferate la subpunctul urmator. Datele tale nu sunt transmise mai departe catre terti.
Daca doresti sa stergi definitiv contul de utilizator, trebuie sa trimiti un e-mail la adresa office@accesoriitopone.ro prin care sa soliciti acest lucru sau sa accesezi contul tau pe site-ul nostru www.accesoriitopone.ro. Contul tau va fi sters, respectiv anonimizat imediat. Ulterior, iti poti face oricand un nou cont. Daca nu folosesti contul tau de utilizator o perioada de trei ani, acesta este sters in mod automat in cazul in care nu te opui acestui lucru.
De asemenea, toate datele personale inscrise in contul tau pot fi descarcate oricand in format pdf din contul tau de utilizator al site-ului nostru.
14. Autentificarea prin retelele sociale (social login)
In anumite pagini de internet noi iti oferim posibilitatea de a te inregistra si loga cu ajutorul contului de Facebook, Google + sau Twitter (Social Login). Inregistrarea suplimentara pentru contul de utilizator pe aceasta pagina web nu este necesara in acest caz. In plus, contul tau de utilizator al retelei sociale (Google+, Facebook sau Twitter) se leaga la contul de utilizator, astfel incat sa te poti autentifica cu contul de utilizator al retelei sociale pentru contul de utilizator si te poti loga de acolo. Avantajul este acela ca nu trebuie sa retii inca o parola pentru contul de utilizator.
Pentru logare, esti redirectionat pe pagina retelei tale sociale (Twitter, Facebook sau Google+), unde te puteti loga cu datele tale de utilizare. Astfel, profilul tau de Facebook, Twitter, respectiv Google+ este legat la contul de utilizator. In urma conectarii, Facebook Inc., Twitter Inc., respectiv Google Inc. ne transmit in mod automat urmatoarele informatii:
    ID-ul numeric pentru reteaua sociala; 
    numele si prenumele; 
    sexul; 
    numele de utilizator pe Twitter, Google +, respectiv Facebook; 
    A fost verificat contul (verified), de ex. Da; 
    Link la profilul tau public in serviciul de retea sociala selectat. 
In plus, operatorul serviciului de retea sociala primeste informatii despre conectarea respectivului cont la pagina noastra. Noi stocam si utilizam aceste date transmise, pentru a te putea identifica in calitatea de utilizator autorizat si a ne putea adresa tie in maniera corecta.