Conditii de garantie

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu: Legea nr. 449/2003, OUG nr. 174/2008; OUG nr. 34/2014.

La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serie/număr sau ambalaj), împreună cu accesoriile aferente și copiile de pe factura fiscală / chitanța fiscală. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor.

Magazinul www.accesoriitopone.ro poate fi contactat în scris sau telefonic la adresele și numerele de telefon prezentate în pagina de contact de pe site-ul http://www.accesoriitopone.ro/

Termenul de garanție:

Termenul de garanție este din momentul livrării produselor, conform datei menționate în factura fiscală.

Toate produsele electronice din categoria leduri comercializate de SC Mondana Alliance SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 1 luna de la data achizitiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Produsele beneficiază de 2 ani garanție oferită de producător (exceptând cazurile în care se specifică altfel).

În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Operațiunile de service efectuate în perioada de garanție vor fi menționate pe documente separate. Aceste documente devin partea integrantă din Certificatul de Garanție. Perioada de garanție se prelungește cu intervalul în care produsele s-au aflat în service.

 

Conditii de returnare produse:

Returnarea produselor se supune Ordonantei nr. 34 din 4 iunie 2014 completată prin Legea nr. 157 din 22 iunie 2015 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Pentru returnarea produsului trebuie să notificati în scris acest lucru la adresa de email office@accesoriitopone.ro  Numai cererile scrise se vor lua în considerare.

În maximum 10 de zile de la data returnării vă vom înapoia contravaloarea produsului în contul dumneavoastră sau, în anumite cazuri, prin numerar.

Cheluielile de returnare și comisioanele bancare vor fi suportate de cumpărător și se vor scădea din suma de returnat.

Produsul va fi returnat împreună cu factura de achiziție.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul și accesoriile aferente.

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

– Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri

– Produse aduse pe comandă specială.