search

Sticlute pentru odorizant camera 50 ml + cadou set 5 buc. bete ratan

9,90 lei

(9,90 lei buc.)

STOC EPUIZAT

Nicio taxa

Sticluțe pentru odorizante de cameră. Sunt special realizate pentru a fi umplute cu diverse parfumuri pentru spații interioare: camere de zi, baie, living, birou, ș.a. Bețișorul cu bilă din lemn de esență moale va absorbi parfumul din sticluță și îl va difuza constant și continuu în încăpere.
Capacitatea sticluței 50 ml. 
Sticluța este livrată împreună cu două dopuri (unul din plastic cu silicon pentru a închide ermetic sticluța și altul din silicon ce reprezintă suportul pentru bețisor) și un bețișor cu bilă de lemn în cap.

CADOU: un set 5 bețe din ratan de culoare mov pentru un plus de parfum !

Cantitate
STOC EPUIZAT


Sticluță special destinată pentru spații interioare, cu formă și culoare deosebite. Este utilizată pentru parfumarea spațiilor interioare (camere de zi, livinguri, birouri, holuri, băi etc.) prin impregnarea bețișorului cu bilă cu parfumul dorit. Sticluța din sticlă groasă de culoare mov este un recipient simplu dar care se integrează în orice locuință, fiind ideal pentru spațiile interioare pe care dorim să le parfumăm plăcut.

Utilizarea acestei sticluțe este foarte simplă: se introduce bețișorul cu bilă în interior prin utilizarea dopului din silicon cu orificiu. Bețișorul se va îmbiba cu parfumul din sticlă și îl va emana constant în încăpere.

Sticluța este livrată cu două dopuri:
  - unul din plastic acoperit cu silicon, destinat etanșării conținutului sticluței, împiedicând scurgerea parfumului sau evaporarea acestuia;
  - unul din silicon prevăzut cu un orificiu prin care se introduce bețișorul cu bilă din lemn în interiorul sticluței. Acesta permite reglarea poziției bețișorului în interiorul sticluței în funcție de înălțimea lichidului din aceasta.

Sticluța prezintă câteva avantaje:
 - poate fi umplută cu orice parfum sau aromă dorită
 - capacitate potrivită pentru spații interioare
 - utilizare simplă
 - nu este nevoie de surse de căldură sau foc deschis pentru încălzire
 - împrăștie parfumul lent și constant în încăpere
 - alternativă pentru clasicele parfumuri de cameră

Produs vândut de accesoriitopone.ro
Calitate și garanție
Mai multe informații 0726.469.111 / office@accesoriitopone.ro

Fisa tehnica

Material
Sticlă
Capacitate
50 ml
Formă
mongolian
Culoare sticluta
mov
Greutate
125 g
Înălțime
61 mm (fără bețișor)
Lățime
52 mm
Dimensiuni
52 x 52 mm (baza)
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.