Accesorii textile

Accesorii textile

Subcategorii

  • Saculeti

    Săculeții organza dantelați sunt deosebiți datorită dantelei speciale ce îmbracă organza. De asemenea vă oferim și săculeți din pânză deosebiți și rezistenți datorită materialului de calitate din care sunt realizați Aceștia au utilizări diverse, pot fi utilizați pentru păstrarea florilor parfumate (lavandă, muguri de brad, flori de tei ș.a.), pentru bijuterii diverse, pot fi ambalaj special pentru mărturii de nuntă sau botez sau pentru diferite produse handmade ce pot fi prezentate la târgurile de profil.

  • Saculeti din panza

    Săculeții din pânză sunt deosebiți și rezistenți datorită materialului de calitate din care sunt realizați. Pot fi utilizați pentru păstrarea florilor parfumate (lavandă, muguri de brad, flori de tei ș.a.), pentru bijuterii diverse, pot fi ambalaj special pentru mărturii de nuntă sau botez sau pentru diferite produse handmade ce pot fi prezentate la târgurile de profil.

  • Panglici decorative

    Panglicile oferite de magazinul nostru reprezintă cele mai bune accesorii pentru decorarea elegantă a diverselor cadouri sau pachete promoționale, pentru diverse proiecte artizanale sau pentru buchete de flori. Panglicile oferite sunt de lățimi diferite și materiale textile diverse. Lungimea acestora este la alegerea dvs. Anumite panglici vi le oferim la rolă.

Filtre active