Ambalaje si recipiente din sticlă

În această categorie vă oferim o gamă diversificată de sticluțe transparente sau colorate (mov, verde, maro) sau forme deosebite (dreptunghiulare, cilindrice, rotunde, fomă inimă sau măr): sticluțe pentru odorizante auto cu șnururi divers colorate, sticluțe pentru parfum cu pulverizator (formă inimă, măr, rotunde sau dreptunghiulare), sticluțe de culoare brună cu picurător, sticluțe roll-on pentru aplicarea diverselor parfumuri sau uleiuri aromatice, precum și sticluțe pentru parfumuri de cameră.

Subcategorii

 • Sticlute pentru...

  Sticluțele din această categorie sunt de două tipuri: sticluțe cu picurător și sticluțe cu pipetă mov.

  Sticluțele sunt ideale pentru păstrarea în cele mai bune condiții a preparatelor de aromaterapie, a celor cosmetice sau a tincturilor, protejându-le de lumină. Sticluțele sunt din sticlă groasă de culoare brună (ambra) cu un volum de 10 ml . Sticluțele sunt prevăzute cu picurător din plastic sau cu pipetă din sticlă, fiind foarte utile pentru dozarea corectă și uniformă a produselor cosmetice, farmaceutice sau de îngrijire a pielii. Sticluțele se închid cu un capac autosigilant de culoare mov (material PP).
  La sticluțele ambra de 10 ml cu picurător sau cu pipetă din sticlă, oferim discount în funcție de cantitatea pe care doriți să o achiziționați, de până la 30% per bucată, pentru mai mult de 500 buc. cumpărate.

                    

                

 • Sticluțe spray parfum

  Sticluțe mov din sticlă groasă cu pulverizator metalic și capac metalic colorat, pentru parfumuri și uleiuri esențiale, ce necesită pulverizare. Sticluțele au volumul de  9 ml sau 10 ml în funcție de forma acestora.
  Sunt recipiente de mici dimensiuni ce pot fi purtate oriunde fără dificultate, cu un aspect deosebit datorită culorii, formei dar și a capacului metalic colorat, putând fi reutilizate cu ușurință după golire.

 • Sticlute pentru...

  Sticluțele sunt realizate pentru a fi utilizate în autoturisme sau în spații de mici dimensiuni și pot fi umplute cu diferite parfumuri, uleiuri aromate sau odorizante diverse pe bază de ulei sau alcool. Capacul este din lemn de esență moale ce permite difuzarea aromei in interiorul autoturismului.
  Sticluțele au un dop din plastic ce asigură etanșeitatea conținutului acesteia și sunt ambalate individual.
  Acest tip de recipient vi-l oferim în diferite forme (dreptunghiulare, cilindrice, inimă, măr, trandafir, margaretă, diamant ș.a.) 

 • Sticlute pentru parfum...

  Sticluțele de culoare mov pentru odorizante de cameră, sunt special realizate pentru a fi umplute cu diverse parfumuri destinate spațiilor interioare: cameră de zi, baie, living, hol, birou, ș.a. Bețișoarele din lemn de esență moale (stuf, ratan ș.a.) vor absorbi parfumul din sticluță și îl vor difuza constant și continuu în încăpere. Modificând numărul de bețișoare din parfum veți realiza o parfumare mai intensă (număr maxim de bețe în parfum) sau mai puțin intensă în funcție de dorințe sau de dimensiunea încăperii.

 • Sticlute roll-on

            

  Sticluțe roll-on de 10 ml din sticlă groasă semitransparentă cu aspect brumat (frosted) de culoare mov sau incolore cu bilă metalică din oțel inoxidabil și capac metalic color (mov, auriu sau argintiu), sunt destinate pentru diverse preparate sau amestecuri preferate de uleiuri esențiale sau parfumuri ce pot fi aplicate pe piele.

Filtre active